Bolile infectioase eruptive ale copilariei – 15 credite EMC

Cursul se adreseaza tuturor tipurilor de asistentilor medicali, in special celor de pediatrie si este recunoscut si acreditat cu 15 credite EMC.

949 Cursanţi înscrişi

Copiii intră des în contact cu diverse grupuri (locuri de joacă, școli, grădinițe etc.), unde numeroase boli eruptive și contagioase se transmit cu ușurință. Este important sa stim sa recunoastem semnele acestor boli, pentru a lua din timp măsurile necesare de prevenire a contaminării altor persoane și administrarea tratamentului optim pentru prevenirea complicațiilor ce pot să apară. Din fericire, multe boli contagioase ale copilariei, odata contractate, duc la imunitate pe viata la copilul infectat. Sistemul imunitar al copiilor se afla in maturizare, iar ei adesea sunt in vecinatatea apropiata a altor copii, in crese si gradinite, in sali de clasa si in mijloacele de transport. Asta face ca transmiterea bolilor contagioase sa fie foarte usoara si rapida, explicand partial de ce aceste boli sunt asa frecvente la copii.

Cursul ofera informatii despre bolile eruptive contagioase ale copilariei avand ca obiective principale urmatoarele: cunoasterea semnelor spcifice fiecarei boli eruptive, modul de transmitere ale acestora, limitarea contagiozitatii, metodele de tratament.

Cuprins Curs

Bolile infectioase eruptive ale copilariei 00:45:00
Testare Bolile infectioase eruptive ale copilariei 00:10:00
Indisponibil
  • Indisponibil
  • 240 ore
  • Insigna cursului
  • Certificat de absolvire

Cautare Avansata Cursuri