Analize si investigatii in sarcina – 15 credite EMC

Cursul se adreseaza tuturor tipurilor de asistentilor medicali, in special celor de laborator si este recunoscut si acreditat cu 15 credite EMC.

666 Cursanţi înscrişi

Fie ca iti doresti un copil sau esti deja insarcinata, vei calca mai des pragul cabinetului medical fata decat ai facut-o pana acum. Nu este un lucru rau, ba din contra: de starea sanatatii tale depinde inca o viata, cea a bebelusului tau. Odata cu sarcina vei invata mai multe despre responsabilitate, vei constientiza ca orice actiune asupra organismului tau are implicatii directe asupra vietii pe care o porti in pantec. “Grija” va deveni cuvant de baza in vocabularul tau, guvernandu-ti intreaga existenta de acum incolo.

Vom parcurge impreuna momentele frumoase, dar si grele, din perioada ce va urma, fiindu-ti alaturi cu un sfat pentru orice problema intalnita in sarcina si, ulterior, in cresterea copilului. Iti vom da detalii suficiente cu privire la orice obstacol pe care l-ai putea intalni pentru a te asigura ca intotdeauna exista o parte plina a paharului

Cuprins Curs

Analize si investigatii in sarcina 00:45:00
Testare Analize si investigatii in sarcina 00:10:00
Indisponibil
  • Indisponibil
  • 240 ore
  • Insigna cursului
  • Certificat de absolvire

Cautare Avansata Cursuri